Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p45174/domains/schylgenieuws.nl/public_html/cms/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

Verkiezingen: Marius Pals, VVD nr. 4


Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p45174/domains/schylgenieuws.nl/public_html/cms/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Marius Tijs Pals, telg uit een oud Terschellinger geslacht. De eerste 7 jaar opgegroeid in Midsland de volgende 14 jaar in Vlissingen. Mijn studierichting was weg- en waterbouwkunde. In verband met mijn vakgebied heb ik heel lang op veel plaatsen aan de wal gewoond. Maar gelukkig ben ik, zoals dat met eilanders zo vaak voorkomt, later weer teruggekeerd naar het eiland (op 56 jarige leeftijd, in 1996).

Mijn werkervaring heb ik in de eerste 25 jaar opgedaan bij verscheidene diensten gemeentewerken. Mijn carrière verliep voorspoedig, want al op 31 jarige leeftijd werd ik directeur gemeentewerken in Vinkeveen en 5 jaar later zelfs in de “groeigemeente” Leusden. Vanaf 1990 was ik als weg- en waterbouwkundig ingenieur zelfstandig adviseur en projectleider werkzaam in de wegenbouw en utiliteitbouw. Mijn laatste projecten waren de Waddenpromenade (met parkeerkelder) en de uitbreiding van de industriehaven in Harlingen. Nu ben ik 73 jaar en dus gepensioneerd.

Wat is je motto?

Mijn motto is, “wat jij niet wilt dat jouw wordt aangedaan, doe dat ook een ander niet aan” en “als iemand dat eerlijk verdient, gun hem of haar dan ook een extraatje”.

Waarom de VVD?

Bij de VVD gaat het om de waarden vrijheid in gebondenheid, eigen verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid.

PastedGraphic-2

 

Wat zijn je politieke ambities?

Mijn ambities in de politiek zijn louter mijn kennis en ervaring ter beschikbaar te stellen aan Terschelling en zijn bevolking.

Wat zijn je speerpunten?

Mijn speerpunten zijn ook de speerpunten in het verkiezingsprogramma. Mijn prioriteit is dat voor alle werkenden een goede baan met een behoorlijk inkomen beschikbaar is, dat iedere eilander beschikt over een goede woning, dat er voldoende voorzieningen zijn zodat men zich kan ontplooien. Kortom, breng de mensen in een omgeving waarin ze de mogelijkheden hebben gelukkig te worden. Men mag mij erop afrekenen als ik mij er niet voor heb ingezet om dit te bereiken.

VVD online:
Website
Twitter
Facebook

Reacties

Reacties

Powered by Facebook Comments

Dit vind je misschien ook leuk...

css.php