Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p45174/domains/schylgenieuws.nl/public_html/cms/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

Verkiezingen: Taco Lugt, VVD nr. 2


Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p45174/domains/schylgenieuws.nl/public_html/cms/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Taco Lugt, ik ben 35 jaar en sinds 3 jaar woonachtig op Terschelling. Na mijn middelbare school heb ik de Fontys Hogeschool (HBO marketing-management) gevolgd. Niet afgemaakt want ik ben op mijn 21e gestart met mijn eerste bedrijfje. Als jochie al wilde ik geen politieman of brandweerman worden maar ondernemer. Na 4 jaar heb ik mijn bedrijf verkocht en vervolgens diverse bedrijven gestart/gerund met een zakenpartner. Tot mijn 32e altijd zelfstandig geopereerd. Toen even een ‘break’ genomen en verhuisd naar Terschelling waar ik al 11 jaar met grote regelmaat en veel plezier kwam. Het idee was een ‘sabbatical’ voor 1 jaar. Dat is nu 3 jaar geleden…

Wat is je motto?

Waar een wil is, is een weg en wie goed doet goed ontmoet.

Waarom de VVD?

Aangezien ik uit een ondernemersgezin kom, heb ik stemmen op de VVD al van huis uit meegekregen. Ik stem al vanaf mijn 18e op de VVD. Ik kan mij nog altijd meer vinden in de VVD standpunten en ideeën dan in die van andere partijen.

Wat zijn je politieke ambities?

Mijn primair doel is om mijn steentje bij te dragen aan de eilander gemeenschap. Een ieder klaagt veelvuldig over de gemeente en de politiek dat het anders moet. Er zijn daarentegen maar weinigen die ook daadwerkelijk iets proberen te veranderen, door mee te doen.

PastedGraphic-2

Wat zijn jouw speerpunten?

– Dingen mogelijk maken in plaats van onmogelijk. Zet eindelijk de deuren eens open in plaats van dicht.

– Weg met de willekeur. Gelijke monniken gelijke kappen. Geen vriendjes politiek.

– Eerst met elkaar om tafel, in plaats van elkaar pas spreken voor de rechter.

– Ondernemers meer de ruimte geven om te ondernemen. De eilander economie draait op onze ondernemers. Als het met hen goed gaat, gaat het met ons allen goed. Dus ruim baan voor de ondernemers, de werkgelegenheid en het toerisme. Maar met behoud van de eilander cultuur.

– Het huishoudboekje van de gemeente moet op orde zijn. De komende jaren komen er alleen maar meer taken aan voor de gemeente. Dat zal een uitdaging worden om met minder geld meer dingen te moeten doen. Daarom moeten we met z’n allen goed opletten waaraan en hoe we ons gemeenschapsgeld uitgeven.

Waar mag de kiezer jouw straks op afrekenen?

Als het ondernemers klimaat hier op het eiland niet is verbeterd.
Als de gemeente- en overheidsbemoeienissen niet zijn teruggedrongen.

VVD website: Website
VVD twitter: Twitter
VVD facebook: Facebook

Reacties

Reacties

Powered by Facebook Comments

Dit vind je misschien ook leuk...

css.php