Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p45174/domains/schylgenieuws.nl/public_html/cms/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

Verkiezingen: Toussaint Schroder, PvdA nr. 5


Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p45174/domains/schylgenieuws.nl/public_html/cms/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

Toussaint Schroder, nummer 5 op de lijst van de PvdA stelt zich voor:

Geboren in Maastricht in 1948 en sinds veertig jaar betrokken bij Terschelling. Ruim twintig jaar ben ik nu officieel inwoner. Ik woon samen met Ina, mijn echtgenote. Van onze drie zonen wonen er twee elders. We zijn blij met onze pracht kleindochter. Als (groot)ouder, sociaal democraat, en gepensioneerd verpleger/maatschappelijk werker heb ik voldoende inspiratie en motieven om me in te zetten voor onze gemeenschap.

Ik ben als bestuurslid vele jaren actief (geweest) voor de Kinderopvang de huurdersvereniging en “SJT”.
Ik wil me blijven inzetten voor de jongeren op Terschelling, zonder de ouderen te vergeten. Ik wil een raadslid zijn die zich samen met u wil inzetten voor het algemeen eilander belang. Door samen te werken, samen met betrokken burgers, met organisaties en initiatieven van eilanders.
toussaint schroder

Mijn speerpunten zijn:

Zorg: voortvarend oppakken van de nieuwe uitdagingen die op ons afkomen.

Jeugd: Passend onderwijs voor kinderen aanbieden met een beperking.

Onze website: terschelling.pvda.nl
twitteraccount: @PvdATs
www.facebook.com/PvdA.TS

Reacties

Reacties

Powered by Facebook Comments

Dit vind je misschien ook leuk...

css.php