Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p45174/domains/schylgenieuws.nl/public_html/cms/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

Verkiezingen: Wietse van Deelen, PvdA nr. 3


Warning: Use of undefined constant linklove - assumed 'linklove' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p45174/domains/schylgenieuws.nl/public_html/cms/wp-content/plugins/facebook-comments-plugin/class-frontend.php on line 99

Ik ben geboren in Hoorn en 38 jaar jong. Mijn partner en ik hebben samen een
pracht van een zoon. We wonen in Midsland, het kloppend hart van Terschelling.

We hebben ruim 350 schapen en er loopt een begrazingsproject bij SBB. Daarnaast werk ik ook bij Rederij Doeksen.

De afgelopen raadsperiode heb ik de volle 4 jaar in de gemeenteraad gezeten. In deze periode heb ik veel geleerd, je begint te begrijpen hoe het werkt en hoe de hazen lopen. Dat dit werk niet altijd gemakkelijk is, is een understatement.

Eén zaak staat altijd bij mij voorop, het algemeen belang gaat voor dat van het individu. Dit is een principe dat ik als raadslid ook bewust uitdraag. Integriteit is een zaak voor ons allemaal, elkaar scherp houden is noodzaak.

Mijn drijfveer om in de politiek te gaan is simpel, niet brullen langs de kantlijn en maar mopperen, nee, dat is niet mijn ding. Denken in kansen dat is waar ik voor wil gaan.

wietsevandeelen

Mijn speerpunten zijn:

Zaken als duurzaamheid, landbouw, natuur, cultuur, toerisme hebben mijn bijzondere aandacht en daar maak ik mij sterk voor.

De open polder is uniek in de wereld en daar moeten we zuinig op zijn, niet de kip met de gouden eieren slachten.

Dankzij het toerisme hebben we een hoger voorzieningenniveau. Maar waar we voor moeten waken is dat we niet in een museum
komen te wonen. De diversiteit van Terschelling is onze grote kracht, wij hebben hier een grote verantwoordelijkheid in.

Reacties

Reacties

Powered by Facebook Comments

Dit vind je misschien ook leuk...

css.php