Westers nog niet klaar met Dellewal

Maandagavond werd tijdens de commissie vergadering op het gemeentehuis duidelijk dat Dhr. Westers nog steeds het stuk grond van de voormalige dancing Dellewal wil kopen.

Na gesprekken met het college in 2011 heeft hij plannen gemaakt om het stuk grond over te nemen van de gemeente Terschelling, daar heeft hij zo’n € 150.000,- tot € 200.00,-  geinvesteerd aan onderzoek. In 2012 bleken alle raadsleden nog enthousiast toen de plannen werden voorgeschoteld aan de raad.

Afgelopen zomer is in een brief van de gemeente de samenwerking overeengekomen om het plan compleet uit te werken, de afgelopen weken is echter gebleken dat de raad niet zoveel ziet in het verkopen van de grond aan hem om er een hotel te bouwen. Waar zij in 2012 nog enthousiast leken te zijn

Als de afspraken zoals beschreven in de samenwerkingsovereenkomst niet nagekomen niet bevestigd en nagekomen worden dan zal er een gang naar de rechter gemaakt worden en zal er aanzienlijke claim ingediend worden zo meldde zijn advocaat aan de gemeente.

Bron: Gemeente Terschelling/Commissie vergadering 2 december

 

Reacties

Reacties

Powered by Facebook Comments

You may also like...

css.php